سالاد گل کلم و هویج
گل کلم ها را به شکل گل های کوچک تکه تکه می کنیم. هویج و پیاز را به شکل خلالی خرد می کنیم. می توانیم هویج را با رنده درشت هم رنده کنیم... مواد لازم:گل کلم کوچک یک عدد (یا نصف گل کلم بزرگ) هویج 2 عدد پیاز قرمز 1 عدد جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه:
گل کلم ها را به شکل گل های کوچک تکه تکه می کنیم. هویج و پیاز را به شکل خلالی خرد می کنیم. می توانیم هویج را با رنده درشت هم رنده کنیم. تمامی مواد بالا را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و در ظرف سرو می کشیم. این سالاد را می توانیم به مدت سه روز در یخچال نگه داریم.