طرز تهیه کباب بلدرچین
مواد لازم :
بلدرچین 8 عدد
خامه 2/1 پیمانه
زعفران آب شده 1قاشق سوپخوری
کره آب شده 50 گرم
روغن زیتون 4/1 پیمانه
آبلیمو 2/1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
بلدرچینها را خوب می شوییم و می گذارییم کاملاً خشک شود, سپس آنها را از بالا به پایین دو تکه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم می زنیم تا صاف و یکدست شود . روغن زیتون , آبلیمو, زعفران, نمک و فلفل را به آن اضافه کرده, قطعه های بلدرچین را در سس می خوابانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال می گذاریم , سپس بلدرچینها را از سس خارج کرده و به سیخ می کشیم و روی آتش کباب می کنیم در حین پخت مرتب بلدرچینها را با برس به کره آغشته می کنیم . باید دقت کنیم که گوشت بلدرچین زود پخته می شودو نباید بگذاریم که خشک شود.