SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

طرز تهیه کباب بلدرچین

طرز تهیه کباب بلدرچین

مواد لازم :

بلدرچین                      8 عدد
خامه                    2/1 پیمانه
زعفران آب شده     1قاشق سوپخوری
کره آب شده                  50 گرم
روغن زیتون              4/1 پیمانه
آبلیمو                     2/1 پیمانه
نمک و فلفل            به میزان لازم 

طرز تهیه :

بلدرچینها را خوب می شوییم و می گذارییم کاملاً خشک شود, سپس آنها را از بالا به پایین دو تکه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم می زنیم تا صاف و یکدست شود . روغن زیتون , آبلیمو, زعفران, نمک و فلفل را به آن اضافه کرده, قطعه های بلدرچین را در سس می خوابانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال می گذاریم , سپس بلدرچینها را از سس خارج کرده و به سیخ می کشیم و روی آتش کباب می کنیم در حین پخت مرتب بلدرچینها را با برس به کره آغشته می کنیم . باید دقت کنیم که گوشت بلدرچین زود پخته می شودو نباید بگذاریم که خشک شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد