SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

مواد لازم :

گوشت راسته با فیله گوساله      1 کیلو
روغن زیتون      3/1 پیمانه
پیاز      2 عدد
نمک و فلفل      به میزان لازم 

طریقه آماده کردن کباب برگ

این کباب را می توان از راسته گوسفند یا گوساله انتخاب کرد . راسته را پیش از بریدن باید پاک کرد. یعنی 3 الی 4 اسنتی متر از سر کلفت آن را که محل اتصال به استخوان است باید برید ورگ و ریشه روی راسته را باید برداشت . راسته پاک کرده را از طول به چند قسمت 10 سانتی متری تقسیم کنید . هر قسمت را روی تخته بخوابانید و با برش طولی به شکل چند ورقه به کلفتی حدود یک سانتی متر ببرید . یک ورقه از راسته ها را روی تخته بگذاریدو با پشت یک کارد سنگین یا ساطور یا بیفتک کوب روی گوشت بکوبید آب پیاز رنده شده , روغن زیتون, ماست (در صورت دلخواه) و زعفران را مخلوط کنید . راسته ها را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند, سپس به سیخ بکشید . توجه داشته باشید نمک گوشت های قرمز مخصوصاً کباب ها را باید در وسط پخت زد . اگر این کار را از قبل از پخت انجام دهید, گوشت آب انداخته و کباب خشک و سفت می شود

طرز تهیه :

گوشتها را به پهنایی در حدود 7 سانتیمتر برش داده, آنها را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم , سپس پیاز را با رنده ریز رنده کرده تا کاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زیتون و فلفل مخلوط می کنیم . گوشتها را بمدت 24 اسعت در مخلوط آب پیاز و روغن زیتون خوابانده و در یخچال قرار می دهیم . سپس 2 الی 3 بار با بیفتک کوب روی گوشتها می زنیم . تکه های گوشت را که به سیخ می کشیم آنها را روی کباب پز کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم تا هر دو طرف کاملاً پخته وشد. اما دقت می کنیم که کباب زیاد خشک نشود , نمک را نیز در اواخر پخت به گوشت اضافه می کنیم . پس از پخت کبابها را در دیس می کشیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد