مواد لازم :
فیله یا راسته گوشفند یا گوساله نیم کیلو
پیاز رنده شده 1 عدد
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
پودر میخک 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
گشنیز 1 قاشق سوپخوری
کره آب کرده مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
راسته را مطابق دستور چنجه در بخش نکات آماده کنید. آب پیاز رنده شده را گرفته در کاسه ای ریخته, پودر میخک , زنجبیل و گشنیز را اضافه نموده و مخلوط کنید . چنجه ها را در این سس 3 الی 4 ساعت بخوابانید, اب لیمو را اضافه نموده و سپس به سیخ بکشید . کره آب کرده را با قلم مو روی چنجه ها بمالید و روی کباب پز بپزید. (نمک را در اواسط پخت اضافه کنید) .