SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

طرز تهیه کباب کنجه ای

طرز تهیه کباب کنجه ای 

مواد لازم :

فیله یا راسته گوشفند یا گوساله      نیم کیلو
پیاز رنده شده                      1 عدد
آب لیموی تازه        1 قاشق سوپخوری
پودر میخک             1 قاشق چایخوری
زنجبیل                1 قاشق چایخوری
گشنیز                 1 قاشق سوپخوری
کره آب کرده                      مقداری
نمک و فلفل                به میزان لازم 

طرز تهیه :

راسته را مطابق دستور چنجه در بخش نکات آماده کنید. آب پیاز رنده شده را گرفته در کاسه ای ریخته, پودر میخک , زنجبیل و گشنیز را اضافه نموده و مخلوط کنید . چنجه ها را در این سس 3 الی 4 ساعت بخوابانید, اب لیمو را اضافه نموده و سپس به سیخ بکشید . کره آب کرده را با قلم مو روی چنجه ها بمالید و روی کباب پز بپزید. (نمک را در اواسط پخت اضافه کنید) .


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد