SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

کباب چوبی مدیترانه ای

کباب چوبی مدیترانه ای 

مواد لازم :

ریحان تازه خرد شده          2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه                4 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده                             1 حبه
نمک و فلفل سیاه                    به میزان لازم
کدوی کوچک                              2 عدد
بادمجان قلمی بلند                          1 عدد
سینه مرغ پوست کنده بدون استخوان          1عدد
پیاز کوچک (مخوصوص ترشی )            8 عدد
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز                  1 عدد

طرز تهیه :

در یک کاسه کوچک روغن زیتون , آب لیموی تاره , سیر و ریحان را مخلوط کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . کدو و بادمجان را به صورت طولی به قطر 5 میلیمتر ورقه ورقه کنید سینه های مرغ را به قطعات مکعبی 5 سانتی متر خرد کنید . نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادمجان و نصف دیگر را داخل ورقه های کدو بپیچید . داخل سیخ های کباب به ترتیب یک تکه مرغ , پیاز , فلفل دلمه ای قرار دهید . سیخ ها را داخل یک بشقاب گذاشته , سس فوق الذکر را به وسیله قلم مو روی تمام کبابها بمالید تا مزه دار شوند. بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر , هر چه سس در بشقاب سس بود, در مدت زمان پخت با قلم مو روی کبابها بملاید . کبابها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار داده تا کاملاً نرم شوند . سیخ ها را بر گردانده تا طرف دیگر نیز بپزد . این کباب را گرم سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد