مواد لازم :
ریحان تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 4 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده 1 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کدوی کوچک 2 عدد
بادمجان قلمی بلند 1 عدد
سینه مرغ پوست کنده بدون استخوان 1عدد
پیاز کوچک (مخوصوص ترشی ) 8 عدد
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز 1 عدد
طرز تهیه :
در یک کاسه کوچک روغن زیتون , آب لیموی تاره , سیر و ریحان را مخلوط کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . کدو و بادمجان را به صورت طولی به قطر 5 میلیمتر ورقه ورقه کنید سینه های مرغ را به قطعات مکعبی 5 سانتی متر خرد کنید . نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادمجان و نصف دیگر را داخل ورقه های کدو بپیچید . داخل سیخ های کباب به ترتیب یک تکه مرغ , پیاز , فلفل دلمه ای قرار دهید . سیخ ها را داخل یک بشقاب گذاشته , سس فوق الذکر را به وسیله قلم مو روی تمام کبابها بمالید تا مزه دار شوند. بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر , هر چه سس در بشقاب سس بود, در مدت زمان پخت با قلم مو روی کبابها بملاید . کبابها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار داده تا کاملاً نرم شوند . سیخ ها را بر گردانده تا طرف دیگر نیز بپزد . این کباب را گرم سرو کنید .