SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

SH@KER

از شیر مرغ تا گوشت ادمیزاد

کباب چوبی با سس مخصوص

کباب چوبی با سس مخصوص

مواد لازم :

سینه مرغ (پوست کنده بدون استخوان)           4عدد
ورقه های لیمو(برای تزئین )                  چند عد
برگهای کاهوپیچ (برای سرو)           به مقدار لازم
پیازچه (برای سرو)                   به مقدار لازم 
سس مخصوص  کره بادام زمینی             115گرم 
پیازچه خرد شده                                2عدد
سیر                                           2حبه
روغن زیتون                      4 قاشق سوپخوری
سس سویا                         1 قاشق سوپخوری
آبلیمو                             1 قاشق سوپخوری
پودر چیلی                               4/1 پیمانه 

طرز تهیه :

همه مواد سس مورد نظر را در مخلوط کن ریخته مخلوط نمائید تا سس یکدستی به دست آید . سپس باقاشق در یک ظرف بزرگ بریزید . سینه های مرغ را به قطعات مکعبی 5/2 سانتیمتری ببرید و به سس مخصوص اضافه کنید و هم بزنید تا سینه های مرغ به سس کاملاً آغشته شود . مرغ را باید حداقل 4 ساعت و حداکثر یک شب در سس بخوابانید. گریل را از قبل روشن کرده , تکه های مرغ را داخل سیخ زده به مدت 10 دقیق در زیر گریل یا روی کباب پز قرار دهید تا بپزد . در مدت زمان پخت با یک قلم مو از باقیمانده سس روی مرغ ها بمالید . سیخ ها را روی یک لایه از کاهو پیچ به همراه پیازچه قرار دهید و با حلقه های لیمو تزئین کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد